Projecten

 

Ik hou ervan om creatieve ideeën vruchtbare grond te geven, en vervolgens deze ook te laten bloeien. Voor mij gaat een goed concept altijd over duurzaamheid, leiderschap en ontwikkeling. De samenleving vraagt steeds meer om deze samenhang.

Ik help graag jou en je organisatie met het ontwikkelen en uitvoeren van werkweken, workshops, cursussen en/of leerlijnen met de volgende thema’s:

  • Belevingskunde
  • Binnenkant van duurzaamheid
  • De nieuwe mens

Mijn ervaring in projecten zijn te vinden op mijn LinkedIn

Voel je je als bedrijf of organisatie geroepen om met mij in zee te gaan maar heb jij iets bedacht waar ik nog niet ben opgekomen, en denk je wel dat er een klik is? Neem contact met me op, dan gaan we samen brainstormen om te kijken of we tot een fantastisch en geslaagd project kunnen komen. 

Meer over mijn visie van waaruit ik werk vind je hier 

 

Natuur retraites & trainingen

  • Onderzoeken van je terugkerende vraagstukken
  • Verkennen van zones van gewoonten & comfort
  • Ontmoeten van verlangens en nieuwe zin

 

 

 

 Begeleiding

  • Rust en balans in je leven 
  • Zicht op wie jij in je wezen bent
  • Voeling hebben met jouw zelfsturend vermogen

De drie pijlers van waaruit ik werk

Ontwikkeling     Duurzaamheid     Leiderschap

Wie is Jacqueline M. van Zeist

Mijn thuis is de wereld, toch ben ik intussen buitengewoon geworteld geraakt op de historische gronden van Moerheim tussen het Overijsselse Vechtdal en Reestdal. Ben gepassioneerd reizigster te voet of fiets, Scandinavie (Lapland), UK en Canada hebben mijn hart. Verblijf ook graag op het water en hou van tuin en moestuin. Na een loopbaan als milieukundige/ procesbegeleider landelijk gebied binnen de rijksoverheid, bedrijfsleven en diverse kleine NGO's, heb ik in 2006 gekozen om me te bekwamen in het vak van counselor, trainer & menskundig begeleider.

Ik heb veel ervaring op het gebied van ontwikkel- en veranderprocessen, zowel zakelijk als ook privé. Denk daarbij aan loopbaanvraagstukken, re-integratie vanuit ziekte of ander ongemak, omgaan met psychiatrische klachten, zingevingsvraagstukken, begeleiden van hooggevoeligheid (HSP), herstel na burn-out, balans werk-privé.

Voor een volledig en uitgebreid profiel, zie LinkedIn

Laten we kennismaken

Een geslaagd begeleidingstraject staat of valt bij een goede klik. Je op je gemak voelen is natuurlijk een voorwaarde! Daarom bied ik je (gratis en vrijblijvend) een kennismakingsgesprek aan. Vul het formulier in en ik neem contact met je op.