Projecten

 

Ik hou ervan om creatieve ideeën vruchtbare grond te geven, en vervolgens deze ook te laten bloeien. Voor mij gaat een goed concept altijd over duurzaamheid, leiderschap en ontwikkeling. In wisselende verhoudingen. De samenleving vraagt steeds meer om deze samenhang. Sterker nog: er is geen ontkomen meer aan. Een goed concept of idee gedijd onder professionele begeleiding. En die kan ik je bieden.

 

Mijn aanbod is

  • Onderzoeksleerlijn voor het middelbaar onderwijs
  • Werkweek belevingskunde voor basis en middelbaar onderwijs
  • Jaartraject voor groepen/individuen met een afstand tot de maatschappij

Een voorbeeld van een jaartraject lees je hier;
www.buitengewoonte.nl/maatwerk/jaaropleiding

Mijn ervaring in projecten zijn te vinden op mijn linked in

Daar waar de kans zich voordoet organiseer ik activiteiten rond het thema ‘de binnenkant van duurzaamheid‘, oftewel de verbinding mens en natuur van binnenuit (het geweten, moraliteit, vervreemding). Voorbeelden van activiteiten zijn een workshop, een festival rond een jaarfeest, een lesbrief of een artikel.

Voel je je als bedrijf of organisatie wel geroepen, maar twijfel je of de genoemde projecten aansluiten bij wat je wil? Neem vrijblijvend contact met me op. Dan kunnen we in een eerste bijeenkomst zonder verdere verplichtingen brainstormen om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

 

 

 

 

Trainingen

  

  • (Leiderschaps) trainingen in bos of open veld
  • Meerdaagse trektochten
  • 'Bosweken' voor individu en teams met ontwikkelvragen

 Begeleiding

  • Rust en balans in je leven 
  • Zicht op wie jij in je wezen bent
  • Voeling hebben met jouw zelfsturend vermogen

 

De drie pijlers van waaruit ik werk

Ontwikkeling     Duurzaamheid     Leiderschap

Wie is Jacqueline M. van Zeist

Ik ben Jacqueline van Zeist, woon tussen het Overijsselse Vechtdal en Reestdal, en werk in noord, oost en midden Nederland. Na een loopbaan als milieukundige/ procesbegeleider landelijk gebied binnen de rijksoverheid, bedrijfsleven en diverse kleine NGO's, heb ik in 2006 gekozen om me te bekwamen in het vak van counselor, trainer & menskundig begeleider.

Ik heb veel ervaring op het gebied van ontwikkel- en veranderprocessen, zowel zakelijk als ook privé. Denk daarbij aan loopbaanvraagstukken, re-integratie vanuit ziekte of ander ongemak, omgaan met psychiatrische klachten, zingevingsvraagstukken, begeleiden van hooggevoeligheid (HSP), herstel na burn-out, balans werk-privé.

Voor een volledig en uitgebreid profiel, zie LinkedIn

Laten we kennismaken

Een geslaagd begeleidingstraject staat of valt bij een goede klik. Je op je gemak voelen is voorwaarde. Daarom bied ik je een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en ik neem contact met je op.