Mijn visie

Ik ben Jacqueline M. van Zeist, eigenaar van BuitenZin procesbegeleiding. 
Counselor, facilitator/trainer en natuurliefhebber.  

Zaken die ik van wezenlijk belang vind en die steeds terugkeren in alles wat ik doe, zijn: ontwikkeling, duurzaamheid en leiderschap. 

Werkelijke ontwikkeling lukt door leiding te nemen, dit te kunnen, en ook de moed te vinden. Ontwikkeling is de weg naar vooruitgang en voorspoed. Duurzaamheid, zowel op sociaal, milieu- of menskundig vlak, is zowel uitgangspunt als voorwaarde voor een goede toekomst voor een ieder die wil ontwikkelen en groeien.

Ik begeleid mensen, met vragen over ‘meer’ mens zijn. Kwetsbare en zeer gevoelige thema’s zijn onderwerp. Ook loopbaan en re-integratie in relatie tot ‘duurzame inzetbaarheid in leven en werk’ zijn vraagstukken die regelmatig langskomen. Het liefst werk ik met mensen die hun schaduw of duister als nieuwe inhoud kunnen zien en bereid zijn dat op het scherpst van de snede te onderzoeken. 

Naast individuele vraagstukken, initieer en begeleid ik projecten waar ik en wij als mensheid blij van worden. Sociaal, natuur, cultuur zijn de kernwaarden van waaruit ik werk.

Waar ik ook mijn sporen in nalaat is in het faciliteren en trainen van zowel teams als organisaties. Altijd op eigen en creatieve wijze. Om mensen nog meer zichzelf te kunnen laten zijn en leiderschap te tonen in de veranderende maatschappij van nu.

 

Natuur retraites & trainingen

  • Onderzoeken van je terugkerende vraagstukken
  • Verkennen van zones van gewoonten & comfort
  • Ontmoeten van verlangens en nieuwe zin

 

 

 

 Begeleiding

  • Rust en balans in je leven 
  • Zicht op wie jij in je wezen bent
  • Voeling hebben met jouw zelfsturend vermogen

Projecten

  • Onderzoeksleer & werkweken 'belevingskunde' voor in het onderwijs
  • 'Duurzaamheid van binnenuit'

Laten we kennismaken

Een geslaagd begeleidingstraject staat of valt bij een goede klik. Je op je gemak voelen is natuurlijk een voorwaarde! Daarom bied ik je (gratis en vrijblijvend) een kennismakingsgesprek aan. Vul het formulier in en ik neem contact met je op.