Trainingen & Retraites

Paas Retraite – Werken met Nieuw Leven

4 dagen en 3 nachten in het bos, onderdak in vorm van een tentzeiltje en warmte via het vuur. In stilte met jezelf, voor jezelf. Jouw queeste, jouw persoonlijke vragen temidden van een veilige bedding.

Warmte, geborgenheid en verinnerlijking.

Wanneer het past en nodig word de stilte doorbroken. Voor ondersteuning, een gesprek, toelichting, muziek of een persoonlijke opdracht.

Korter kan ik de retraite niet omschrijven. Maar uiteraard is het meer!

Werkelijk écht even de tijd om alles wat je bezig houd te overwegen, te doorstromen.

Misschien zoek je meer inzicht in jezelf of wil je tijd om te onderzoeken of je werk nog wel datgene is wat je wilt blijven doen?
Of wie je wilt zijn wel overeenkomt met wat je in het dagelijkse doet, wat je laat zien aan de buitenwereld? Of wil je je opnieuw verbinden met buiten, om je meer thuis te voelen in het bos zonder alle luxe van thuis?

Alles kan en mag, niets moet…… Deze 4 daagse is er voor jou!

Want, de maatschappelijk dynamiek waar we in verzeild zijn geraakt vraagt ongekend veel van ons als individu. Helemaal na de afgelopen tijd met het corona virus.
Het is hard werken om op de been te blijven, zowel fysiek als geestelijk. Onze economie wankelt. Is dit nog wel een passende vorm en hoe verhouden we onszelf tot onze natuurlijke leefomgeving, hoe ‘duurzaam’ doen en zijn we eigenlijk nu echt?  Hoe waarachtig kunnen en durven we te zijn?

Fundamentele vragen die nu meer spelen dan ooit!

 

                           Praktisch

Wat:          4 dagen, 3 nachten buiten, onder zeil en aan het vuur. Inspiratie, ondersteuning en biologisch, regionaal/eerlijk eten inbegrepen (voor diverse diëten kan worden gezorgd)

Wanneer: dinsdag 4 april tot en met vrijdag 7 april 2023.

           help, oje..   ik wil écht heel graag, maar kan deze week hoe dan ook niet                   vrijmaken …

Geen zorg

Inschrijven kan gewoon! Geef even aan dat je andere datum wilt. Bij voldoende deelnemers stel ik nieuwe datum/ week voor.  

Investering aan jezelf:    € 945,-  incl. btw, materialen, eten/drinken/versnaperingen, overnachtingen, persoonlijke begeleiding etc.

 

 ‘Orde komt tot stand door stilte, niet door denken’

                                                                                                                                    Krishnamurti 

   Begeleiding

  • Rust en balans in je leven 
  • Zicht op wie jij in je wezen bent
  • Voeling hebben met jouw zelfsturend vermogen

  Projecten

  • Onderzoeksleer & werkweken 'belevingskunde' voor in het onderwijs
  • 'Duurzaamheid van binnenuit'

  Agenda 2023

   

   

  Teamtrainingen, leiderschapstrainingen of andere ‘op maat’ gemaakte activiteiten zijn weer mogelijk! Neem gerust contact op. Twijfel je? Ik heb een groot netwerk van creatieve collega’s en samen kunnen we je helpen!

   

   

   

   

   

  De drie pijlers van waaruit ik werk

  Ontwikkeling     Duurzaamheid     Leiderschap

  Wie is Jacqueline M. van Zeist

  Mijn thuis is de wereld, toch ben ik intussen buitengewoon geworteld geraakt op de historische gronden van Moerheim tussen het Overijsselse Vechtdal en Reestdal. Ben gepassioneerd reizigster te voet of fiets, Scandinavie (Lapland), UK en Canada hebben mijn hart. Verblijf ook graag op het water en hou van tuin en moestuin. Na een loopbaan als milieukundige/ procesbegeleider landelijk gebied binnen de rijksoverheid, bedrijfsleven en diverse kleine NGO's, heb ik in 2006 gekozen om me te bekwamen in het vak van counselor, trainer & menskundig begeleider.

  Ik heb veel ervaring op het gebied van ontwikkel- en veranderprocessen, zowel zakelijk als ook privé. Denk daarbij aan loopbaanvraagstukken, re-integratie vanuit ziekte of ander ongemak, omgaan met psychiatrische klachten, zingevingsvraagstukken, begeleiden van hooggevoeligheid (HSP), herstel na burn-out, balans werk-privé.

  Voor een volledig en uitgebreid profiel, zie LinkedIn

  Laten we kennismaken

  Een geslaagd begeleidingstraject staat of valt bij een goede klik. Je op je gemak voelen is natuurlijk een voorwaarde! Daarom bied ik je (gratis en vrijblijvend) een kennismakingsgesprek aan. Vul het formulier in en ik neem contact met je op.