Trainingen & Retraites

Paas Retraite – Werken met Nieuw Leven

4 dagen en 3 nachten in het bos, onderdak in vorm van een tentzeiltje en warmte via het vuur. In stilte met jezelf, voor jezelf. Jouw queeste, jouw persoonlijke vragen temidden van een veilige bedding.

Warmte, geborgenheid en verinnerlijking.

Wanneer het past en nodig word de stilte doorbroken. Voor ondersteuning, een gesprek, tuition, muziek of een persoonlijke opdracht.

Korter kan ik de retraite niet omschrijven. Maar uiteraard is het meer!

Werkelijk écht even de tijd om alles wat je bezig houd te overwegen, te doorstromen.

Misschien zoek je meer inzicht in jezelf of wil je tijd om te onderzoeken of je werk nog wel datgene is wat je wilt blijven doen?
Of wie je wilt zijn wel overeenkomt met wat je in het dagelijkse doet, wat je laat zien aan de buitenwereld? Of wil je je opnieuw verbinden met buiten, om je meer thuis te voelen in het bos zonder alle luxe van thuis?

Alles kan en mag, niets moet…… Deze 4 daagse is er voor jou!

Want, de maatschappelijk dynamiek waar we in verzeild zijn geraakt vraagt ongekend veel van ons als individu. Helemaal na de afgelopen tijd met het corona virus.
Het is hard werken om op de been te blijven, zowel fysiek als geestelijk. Onze economie wankelt. Is dit nog wel een passende vorm en hoe verhouden we onszelf tot onze natuurlijke leefomgeving, hoe ‘duurzaam’ doen en zijn we eigenlijk nu echt?  Hoe waarachtig kunnen en durven we te zijn?

Fundamentele vragen die nu meer spelen dan ooit!

 

                           Praktisch

We zijn gekomen in een (Covid19) tijd waar afstand tot elkaar gevraagd is. Deze retraite is hiervoor perfect ingericht. Een groot deel van de tijd ben je al met jezelf, in een uniek stukje bos. Alle voorzieningen zijn van en voor jezelf. Wij zorgen ervoor dat al het materiaal schoon en ontsmet is. Er zullen meerdere deelnemers in het bos zijn maar ieder op zijn eigen plek uit het zicht van de anderen. De gezamenlijke activiteiten zijn ten alle tijde veilig vanuit de richtlijnen die het RIVM hier voor stelt.

Wat:          4 dagen, 3 nachten buiten, onder zeil en aan het vuur. Inspiratie, ondersteuning en biologisch, regionaal/eerlijk eten inbegrepen (voor diverse diëten kan worden gezorgd)

Wanneer: dinsdag 12 april tot en met vrijdag 15 april 2022.

           help, oje..   ik wil écht heel graag, maar kan deze week hoe dan ook niet                   vrijmaken …

Geen zorg

Inschrijven kan gewoon! Geef even aan dat je andere datum wilt. Bij voldoende deelnemers stel ik nieuwe datum/ week voor.  

Investering aan jezelf:    € 945,-  incl. btw, materialen, eten/drinken/versnaperingen, overnachtingen, persoonlijke begeleiding etc.

 

 ‘Orde komt tot stand door stilte, niet door denken’

                                                                                                                                    Krishnamurti 

   Begeleiding

  • Rust en balans in je leven 
  • Zicht op wie jij in je wezen bent
  • Voeling hebben met jouw zelfsturend vermogen

  Projecten

  • Onderzoeksleer & werkweken 'belevingskunde' voor in het onderwijs
  • 'Duurzaamheid van binnenuit'

  Agenda 2021

   

  Door Covid19 hebben we onze planning en ideeen moeten omgooien en wijzigen. Door de toenemende veranderingen in de wereld veranderen onze mogelijkheden en plannen mee. Voor nu bieden we alleen onze retraite aan waarvan de eerstvolgende in april 2022 zal zijn.

  Mocht je op dat moment niet kunnen, maar wel graag wil deelnemen, meld je gerust en we komen met een passende volgende datum.

  Teamtrainingen, leiderschapstrainingen of andere ‘op maat’ gemaakte activiteiten zijn intussen weer mogelijk! Neem gerust contact op. Ook als je het niet weet. Ik heb een groot netwerk van creatieve collega’s en samen gaan we het wél weten. 

   

   

   

   

   

  De drie pijlers van waaruit ik werk

  Ontwikkeling     Duurzaamheid     Leiderschap

  Wie is Jacqueline M. van Zeist

  Ik ben Jacqueline M. van Zeist, mijn thuis is feitelijk de wereld en huis momenteel een prachtige yurt tussen het Overijsselse Vechtdal en Reestdal. Ben gepassioneerd reizigster te voet of fiets, Scandinavie (Lapland), UK en Canada hebben mijn hart. Verblijf ook graag op het water en hou van tuin en moestuin. Na een loopbaan als milieukundige/ procesbegeleider landelijk gebied binnen de rijksoverheid, bedrijfsleven en diverse kleine NGO's, heb ik in 2006 gekozen om me te bekwamen in het vak van counselor, trainer & menskundig begeleider.

  Ik heb veel ervaring op het gebied van ontwikkel- en veranderprocessen, zowel zakelijk als ook privé. Denk daarbij aan loopbaanvraagstukken, re-integratie vanuit ziekte of ander ongemak, omgaan met psychiatrische klachten, zingevingsvraagstukken, begeleiden van hooggevoeligheid (HSP), herstel na burn-out, balans werk-privé.

  Voor een volledig en uitgebreid profiel, zie LinkedIn

  Laten we kennismaken

  Een geslaagd begeleidingstraject staat of valt bij een goede klik. Je op je gemak voelen is voorwaarde. Daarom bied ik je een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en ik neem contact met je op.