Registraties en scholing

 
Registraties
  • Als facilitator geregistreerd bij de NOBTRA, Nederlands register van beroepstrainers, onder nummer 9065
  • Kamer van Koophandel, inschrijfnummer 08161050
  • BTW nummer: NL 001377483B05

 
 
Scholing

Mijn scholing is zeer divers. Zo heb ik de coach/ counselingsopleiding gedaan bij Human Development Counseling Foundation (HDCF), de facilitatoropleiding bij JJ-TFC trainersacademie te Amsterdam, ben erkend Stresscounselor en practitioner in Logosynthese©, het nieuwste systeem om vastzittende overtuigingen, blokkades en trauma’s aan te pakken.
Heb verder diverse vakinhoudelijke verdiepingsstudies gedaan vanuit de grondslagen van Body-Mind-Centering, Focussing, Fenomenologie, Antroposofische begeleidingskunde, Systemisch werk, Natuurcoaching, Tai Chi en Martial Arts. Verder heeft het leven zelf me diverse casussen gepresenteerd die me een gegronde basis geven om uit te putten.

Verdere ondergrond in scholing is na te gaan via mijn linked-in pagina.

 

 

Laten we kennismaken

Een geslaagd begeleidingstraject staat of valt bij een goede klik. Je op je gemak voelen is natuurlijk een voorwaarde! Daarom bied ik je (gratis en vrijblijvend) een kennismakingsgesprek aan. Vul het formulier in en ik neem contact met je op.