Trainingen

In samenwerking met derden voer ik diverse (jaar)trainingen uit voor organisaties, scholen en bedrijven. Heb je interesse om met mij samen te werken? Stuur me een bericht.
Vanuit co-creatie werk ik graag samen met Aljo Bril van BuitenGewoonte aan diverse leiderschapsprogramma’s. Samen zijn we een bijzonder en creatief team.

Via buitengewoonte.nl en leiderschapstraingen.eu
verzorgen we diverse groepstrainingen

  • 1 of 2 daagse workshops/trainingen buiten in het bos of op het water.
  • Hike, een 5-daagse voor trektocht voor persoonlijke of groepsontwikkeling
  • Bosweek, een 5 daagse voor individuen en teams met diverse ontwikkel vragen

 Begeleiding

  • Rust en balans in je leven 
  • Zicht op wie jij in je wezen bent
  • Voeling hebben met jouw zelfsturend vermogen

Projecten

  • Onderzoeksleer & werkweken 'belevingskunde' voor in het onderwijs
  • 'Duurzaamheid van binnenuit'

10 Mei 2019

Training leiderschap voor professionals

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

De drie pijlers van waaruit ik werk

Ontwikkeling     Duurzaamheid     Leiderschap

Wie is Jacqueline M. van Zeist

Mijn thuis is de wereld, toch ben ik intussen buitengewoon geworteld geraakt op de historische gronden van Moerheim tussen het Overijsselse Vechtdal en Reestdal. Ben gepassioneerd reizigster te voet of fiets, Scandinavie (Lapland), UK en Canada hebben mijn hart. Verblijf ook graag op het water en hou van tuin en moestuin. Na een loopbaan als milieukundige/ procesbegeleider landelijk gebied binnen de rijksoverheid, bedrijfsleven en diverse kleine NGO's, heb ik in 2006 gekozen om me te bekwamen in het vak van counselor, trainer & menskundig begeleider.

Ik heb veel ervaring op het gebied van ontwikkel- en veranderprocessen, zowel zakelijk als ook privé. Denk daarbij aan loopbaanvraagstukken, re-integratie vanuit ziekte of ander ongemak, omgaan met psychiatrische klachten, zingevingsvraagstukken, begeleiden van hooggevoeligheid (HSP), herstel na burn-out, balans werk-privé.

Voor een volledig en uitgebreid profiel, zie LinkedIn

Laten we kennismaken

Een geslaagd begeleidingstraject staat of valt bij een goede klik. Je op je gemak voelen is natuurlijk een voorwaarde! Daarom bied ik je (gratis en vrijblijvend) een kennismakingsgesprek aan. Vul het formulier in en ik neem contact met je op.

De Levensbloem    Symbool van creatie. Representeert de evolutie van het basispatroon van waaruit het gehele universum is ontstaan. Geometrische blauwdruk van al het leven op aarde. Symbool van heelheid, balans, vruchtbaarheid, overvloed en bescherming.